21 Şubat 2008 Perşembe

NE SİZ SORUN NE BEN SÖYLEYİM!!!

































İŞTE GELDİM!!!
Arkadaşlarım ben düşündümde yaptığım işlerin malzemelerini ve yapılışını yazmıycam zaten niye yazıyordum ki onu da bilmiyorum !!
Bu kutunun hikayesi çok , başına gelmeyen kalmadı o nedenledir ki ''Ne siz sorun ne ben söyleyim '' başlığını attım..
Aslında bu kutuyu ben sevgililer günü için eşime hazırladım ve o gün yayınlıycaktım birsürü talihsizlikden dolayı bu güne kaldı :))
Hep maddiyata dayalı hediyeleşmelerden sıkıldığım için el emeği daha değerlidir diye düşündüm ve eşim için bu kutuyu hazırladım daha anlamlı daha duygulu bna göre siz nedersiniz?..





20 yorum:

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

aşkımmm hoşgeldin tekrar şükür kavuşturana:)
bu kutu varya tam sanat eseri olmuş bayıldım hele resminizi ne güzel yerleştirmişsin öyle emeğine sağlık bitanem Evrenciğimde güle güle kullansın..sizi çook seviyoruz çok öptük canlarım

. dedi ki...

Keske benimde yemek yapmanin haricinde hobi oarak ugrasabilecegim böyle güzel yetenegim olsaydi.
Canim harikalar yaratiyorsun resmen,gipta ile izliyorum seni.
Yorumun icin tesekkürler bitanesi.

Adsız dedi ki...

canm siblim yaaa harik olmuş son eserin kısss evlenmeden önce senin böle marifetlerin varmıydı evren çıkardı snein içindeki sanatkarı( a'nın üzerinde inceltme var:) ) arkidişim başarıların devamını diler artı olarak bu eserlerini sanal alein dışında bir sergidede görmek isterim canm dostum.

Adsız dedi ki...

canım benim.. muhtesem bi hediye hazırlamıssın valla.. cok iyi düşünmüşsün.. el emeği hediyelerin kıymeti biçilmez.. eşin de cok mutlu olmustur herhalde.. gule gule kullansın..
opuyorum canım benim. kendine iyi bak:)

www.fatostuncay.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Canım benim..Ne kadar güzel düşünmüşsün ve muhteşem bir eser
çıkmış becerikli ellerinden,Ya o
resminizi koyman,daha bir anlam ve
güzellik katmış canım,Ben bu kutuyu
çok sevdim..Sibelcim bu kutuyu her
açışınızda etrafınıza sevgi ve mutluluklar uçuşsun,
Sevgiyle kal..

Adsız dedi ki...

Aşkımın ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim ama sibelin dediği gibi Bir yanlızlığın ortasında bazen kendimi bile kaybederken sen ve oğlum aklıma gelince haatta yapacak daha önemli ve daha çok iş ve çıkarsız maddiyatsız günler olması ve birgün bu emeklerinin karşığını alacağına inanıyorum burda eşime verdiğiz moralden dolayı yazan arkadaşlarada teşekkürler....

Ellerine sağlıkk sincabımmmm
Seni Seven gülü yele değil sana veren ben oldummm .Canımm karıcımmm:) Evren'ce Sibel'cenin eşi :)))

ceyt dedi ki...

Sibelcim,mükemmel bir hediye olmuş.insanın sevgisini katarak emeğiyle hazırladığı hediyenin yerini,hiç bişey alamaz.ellerine sağlık canım.
Sana, Aşkınla ve o tatlı Oğluşunla bir ömür boyu mutluluklar dilerim.canım arkadaşım.kocaman öpüyorum.
sevgiler

EZGi :)) dedi ki...

sibelcim hoşgeldin canım.ben yorum yazmıştım aslında ama nedense burada göremedim.çok hoş görünüyor canım.ellerine saglık

Adsız dedi ki...

Canım Sibel im,
Yine harika bir görüntü...! Şimdi Serap çığımdan geliyorum; siz abla kardeş maşallah san'at deryası gibisiniz...eşin kimbilir nasıl sevinmiştir...Ne kadar ince bir düşünce ne güzel bir emek:)) insanın sırf kendisi için çaba harcandığını bilmesi ne güzel bir duygudur, bunu sen biliyorsun keşke herkes de azıcık sevdiklerini senin kadar mutlu etmeye çalışsa...ellerin dert görmesin bir tanem...Sevginiz çoğalsın çoğalsın kutulara da kalplere de sığmaz olsun inşallah...öptüm güzelim..

Adsız dedi ki...

Merhaba Sibel'cim
Hayatım harika olmuş kutu. Ellerine sağlık. Arkadaşımda senin gibi bir tablo yapmıştı eşine...Dediğin gibi o da bir sürü talihsizlik yaşadı. Sanırım transferde bu tür talihsizlikler çok oluyor.Ama herşey bir kenara sonuş fevkalade...tekrar ellerine sağlık. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

bu muhteşem kutunun başına neler geldiğini bilmiyorum ama çok emek verdiğin belli.tam el emeği,göz nuru yani.çokta güzel olmuş.ayrıca çok anlamlı bir hediye.eline ve emeğine sağlık canım.kutunun üzerindeki mutlu aile tablonuz hiç bozulmasın inşallah.hoşçakal.

hdidem95 dedi ki...

canım süper bir hediye ellerine emeğine sağlık eşinde güle güle kullansın öptüm canım sevgiler

hdidem95 dedi ki...

canım hayırlı cumalar güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle sevgiler öptüm

balsultan dedi ki...

canım Sibel'im ziyaretin için çok sağol.Hem maharetlisin hem de sabırlısın maaşallah.Bu işleri yapmak bitirmek sabır ister anladığım kadarıyla.Ellerine sağlık .Vallahi eşin şanslı adammış :)İyi günlerde kullansın...Ereğli'ye hiç yolunuz düşmez mi,sevinirim gelirseniz.Hadi tekrar görüşmek üzere.Şimdi de ablana gidiyorum...:)

. dedi ki...

HAYIRLI CUMALAR CANIM BENIMMMM.
BELKI BIRGÜN BENDE ILKLERIMIN ARASINA KATARIM BU GÜZEL UGRASIYI INSALLAH CANIM.
BURADA YOK BÖYLE KURSLAR CANIM,VARSADA BEN BILMIYORUM.

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

aşkım şimdi msni açtım çıkmışsın hemen ya sana söyleyeceklerim vardı:)
sizede güzel hafta sonları bitanem hepinizi çoook öptüm

nil-nennenmutfakta dedi ki...

Sibelciğim :)) bence harika olmuş.Ellerine sağlık arkadaşım.Hayırlı Cumalar dilerim...

Adsız dedi ki...

Merhaba Sibel ciğim,
Ben de sana teşekkür etmeliyim, içimi ısıtan sıcacık yorumların ve sevgi dolu yüreğin için...Yakınında olmak büyük şans, eminim kıymetini biliyorlardır...Bıcırığını minik Taha nı bir de benim için öp...sevgilerimle

Yaren dedi ki...

Bence cok daha degerlidir böyle bir hediye.Zamanini veriyorsun,özenle sevgi katarak,baskasinin degilde kendi elinin izi emegi var.Cok daha degerli bence.Güzel bir fikir.Ellerine saglik canim.Ayirca biz ayse abla,dilek,aynur ve ben etkinlik düzenledik senide davet ediyoruz,katilirsan seviniriz.Iyi hafta sonlari diliyorum canim.

Adsız dedi ki...

Canım sibelim,

ellerine sağlık harika bir kutu olmuş ya bende çok isterdim senin gibi böyle güzel şeyler yapabilmeyi.Bizim yaptıklarımız hooop uçuyo gidiyor.Ama senin yaptıkların ömürlük ne güzel ya.Maşallah iki kardeş ikinizde birbirinizden marifetli....


lezzetmutfağı...